Miksi NjamBites?

Pieni synti arkeen ‒ pienempi synti herkutteluun
Treenit alkavat ihan kohta, automatkaa on vielä tuntitolkulla, kauppaan pitäisi mennä…  

Nappaa lisäenergiaa arkeen välipalatuotteillamme!
Vai tekisikö kahvin kanssa mieli pientä makeaa? Tai ehkä kahmalokaupalla herkkuja leffailtaan?

Herkuttele vaikka kaksin käsin, mutta paremmin.
Kaikki tuotteemme on suunniteltu terveys mielessä ja maku kielessä – eli näin pikkiriikkistä syntiä ei lasketa, eihän? ????


Aidot hedelmät ja pähkinät on kuorrutettu suklaista jaloimmalla, tummalla ja täyteläisellä – niitä kuitenkaan hukuttamatta. Paahdetut pähkinämme taas eivät öljypeitettä kaipaa. Niihin ripautamme terveellistä kaliumkloridi-yrttisuolaa, joka ei tavallisen natriumkloridisuolan tavoin nosta verenpainetta vaan päinvastoin edistää sen pysymistä normaalina.

Niin, ja tietenkin kerromme, mistä raaka-aineemme ovat peräisin. Kaikki käyttämämme hedelmät ja pähkinät tulevat Turkin auringon alta, paitsi cashewpähkinä, joka ei siellä kasva vaan tulee pääsääntöisesti Vietnamista. Turkissa on pitkät perinteet kuivahedelmien ja -pähkinöiden tuotantoon – se on mm. maailman suurin sekä tuoreiden että kuivattujen viikunoiden tuottajamaa. Tuotteet toimitetaan paikalliselta tuotantolaitokselta suoraan Suomeen ilman välikäsiä.

Myös käyttämämme tumma suklaa valmistetaan Turkissa 55 % kaakaopitoisuuteen.

Tumma suklaa sisältää vähemmän sokeria ja tyydyttynyttä rasvaa kuin vaaleammat suklaalaadut. Kivennäisaineita siinä puolestaan piisaa: tumma suklaa on esimerkiksi hyvä magnesiumin, kuparin, kaliumin ja raudan lähde. Ja onpa siinä enemmän kuituakin kuin vaaleammissa sukulaisissaan. Yksi tumman suklaan supervoimista on myös se, että se voi auttaa hillitsemään makeanhimoa. Palanen jälkiruoaksi tai kahvin kanssa on siis hyvä vaihto herkkuhetkeen!

Kerromme luonnollisesti senkin, että ainoat lisäaineet, joita tuotteissamme on käytetty, ovat kasviperäiset auringonkukkalesitiini, vanilja-aromi sekä arabikumi.

Auringonkukkalesitiiniä käytetään suklaan emulgointiaineena eli sitomaan sen ainesosat yhteen, jotta suklaasta tulee kermaista ja sileää. Luonnollinen aine sekin, sillä tulemme syöneeksi auringonkukkalesitiiniä aina kun syömme auringonkukansiemeniä.

Vanilja-aromina on yleisesti käytetty vanilliini, joka antaa suklaalle herkullista makua.

Arabikumi on peräisin akaasiapuista, ja sillä saadaan suklaaseen kiiltävä pinta. Näin suklaakuorrutetut tuotteet pysyvät pussissa siistinä ja yhdessä koossa.

Huippuluokan raaka-aineilla ja harvoilla ja valituilla lisäyksillä pääsemme … noh, suorastaan pirullisen herkullisiin tuotteisiin, jotka mahtuvat mainiosti terveelliseen arkiruokavalioon.

Ja jos et löydä jotain tietoa tuotteestamme, kysy – niin kerromme!

We bet you’ll love it!