Elintarvikkeiden valmistus Sydänsuolalla

Elintarvikkeiden valmistaja – pienempi tahi suurempi:

Haluatteko kokeilla jonkun tuotteenne valmistamista ilman ruokasuolaa niin, ettei tuote olisi suolattoman makuista? Miltä tuntuisi, jos kuluttaja saisi tuotteenne, jonka ravintosisällössä komeilee suola 0g?  Voisiko tuotteenne olla riittävän suolainen ja maukas ilman, että siinä on ruokasuolaa lainkaan?

Tämä on kysymys, joka teidän kannattaa ehdottomasti selvittää. NjamSaltsin kaliumsuola on Sydänsuolaa, jolla voitte parantaa tuotteidenne ravitsemuksellista statusta merkittävästi ja helpolla. Sydänsuola parantaa myös tuotteenne asemaa, jos haette sille Sydänmerkkiä. Voit tilata NjamSalts Sydänsuolaa näytteeksi testiä varten. Sydänsuolaa on mahdollista myöhemmin toimittaa myös HoReCa-pakkauksissa sekä säkeittäin ja tarvittaessa myös ilman jodiointia.

Ota yhteyttä, jos kiinnostut info@njambites.com tai 0400 718 009.

Ps. Ihmiset saavat ruokasuolan mukana natriumkuormastaan pääosan (80%) elintarvikkeiden mukana. Ja juuri niiden elintarvikkeiden, joita he eivät itse valmista. Haluatteko te omalta osaltanne varmistaa sen, että kuluttajille on tarjolla myös tuotteita, joissa ruokasuolaa ei ole lain tai sitä on mahdollisimman vähän?

Tästä linkistä voit käydä lukemassa, millainen pirulainen tavallinen ruokasuola verenpainekytköksellään on.